Første gang på arbejdshemsen

af | jul 5, 2018 | Trappe

I dag var en stor dag – for i dag kom trappen! Vi har ikke før kunne komme op på arbejdshemsen, men det kunne vi i dag! To dygtige montører fra Plan Trapper kom kl. 7 og et par timer senere var trappen sat op. Imponerende!

Vi valgte en stål-trappe af flere årsager: For det første ville den blive lidt smallere, da vangerne ikke er så tykke som på en trætrappe. For det andet kunne de lave den, så der ikke var behov for en understøttende stolpe. Det giver meget mere luft og plads under trappen. Og for det tredje er den bare mega meget mere elegant og enkel end en trætrappe!

Vi valgte den sorte farve, da den skaber en god kontrast i rummet. Den passer fint til de sorte flader i køkkenet og den hemmelige sorte væg, som snart vil vise sig 🙂

Trinnene er af egetræ og Plan Trapper har forsøgt at ramme en behandling, der minder om gulvets. De har sans for detaljer, de folk!

Og hurra for en fed oplevelse at stå på arbejdshemsen for første gang! Sikke en udsigt ned i spisestuen og sikke en stor flot hvis gavl! Vi har fundet en stor lysekrone, som skal hænge i spisestuen. Den bliver flot at kigge på oppe fra hemsen. Den glæder vi os til at få op!

Synes du, at der mangler et gelænder? Så har du helt ret! Det kommer først op, når gulvet er lagt, for det skal lige passes til med det 🙂