Så kunne vi også se dem: Linierne igennem huset

af | maj 28, 2018 | Indvendigt

Det er sjovt, som der pludselig er ting, man bedre forstår bare fordi, der bliver sat vægge op og de får deres rette beklædning. Vores arkitekt snakkede meget om dem, linierne, da han tegnede huset. Vi kunne godt se, at der var nogle linier, men vi kunne også lidt forstå, at det ikke var helt de samme linier, som han snakkede om. Men så var de der, linierne, lige pludselig forleden!

Vi så dem, da vi stod der i entreen og kunne kigge ind i stuen og ud af vinduerne, når vi lige kiggede om rundt om stilladset. Der var den flotteste kigge-linie igennem spisestuen og ud i naturen! Hold da op, vi blev helt blæst bagover. Og straks gik vi på opdagelse efter flere af de linier, som vi kunne huske, arkitekten havde nævnt.

 

Bryggers

Det er her, vi normalt kommer ind i huset. Det vil det formentlig også være, når det står færdigt, da det er et godt sted lige at lande. Fra bryggers kan man kigge ind gennem entreen og ind i spisestuen. De store vinduer i spisestuen giver en fornemmelse af, at det er et rart stort lyst rum, man er på vej ind i – og det er det jo også.

Og nu, hvor vi alligevel stod i bryggerset kunne vi lige være imponeret over, hvordan det virvar af rør til vand og varme var blevet samlet pænt og nydeligt.

 

Fra soveværelset til spisestuen

Når man står i soveværelset, kan man se ind gennem gangen til spisestuen og køkkenet. Vi var lidt bekymret for, om spisestuen ville virke smal. Men det åbne køkken gør, at rummet bliver dybere selvom loftet i køkkenet ikke er samme højde som i spisestuen.

Og vi tog også lige et billede af soveværelset med vinduerne mod øst og syd. Vi er blevet ret glade for den løsning, da de giver et dejligt lys fra to sider og det er lidt mere privat, end det ville have været med et stort vindue mod syd.

 

Fra køkkenet til soveværelset

Når man står i køkkenet, er der et langt kig ind i soveværelset. Man fornemmer, at rummet er lyst, da man kan se lyset fra vinduet mod syd. Lige nu er der stillads i spisestuen, så man kan ikke kigge op på hemsen. Men når det er væk, får man også et langt flot kig derop. Det bliver en ren fornøjelse at stå og lave mad i det køkken.

 

Og fra stuen

Lige til sidst kommer her et billede fra stuen, hvor man lige kan se ud gennem køkkenet, spisestuen og entreen. Så når der kommer gæster, kan man stå inde i stuen og vinke. Det giver en utrolig dejlig fornemmelse af rum og luft med de lange kigge-linier.

Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan de kigge-linier egentlig er i huset, så er du altid velkommen til at kontakte os – vi viser dem gerne frem over en kop kaffe.