Hvor skal sofaen stå? Og er der plads til klaveret?

af | maj 17, 2018 | Indretning

Hmm, det er svært at lure, hvor stort et hus, der ikke er færdigt endnu, faktisk er. Er der mon plads til både sofa og klaver? Og hvad med reolen? Skænken, den skal der være plads til! Og når du siger væg, hvilken en mener du så helt præcis?!

En ting er at skulle forestille sig, hvordan huset og rummene bliver. En anden ting er at være sikker på, at vi faktisk snakker om den samme væg eller krog. For at gøre det mere overskueligt, tegnede vi en meget stor udgave af huset. Sådan 3 gange større end vores tegninger, der er 1-50 og kan printes på A3. Derefter målte vi alle vores møbler op og lavede dem om til små stykker papir. Og så gik festen ellers igang!

Kan den ikke stå her? Eller hvad med her?

Det er helt vildt meget nemmere at flytte et klaver, når det bare er et stykke papir, end når vi faktisk står med det ude i huset om et par måneder. Lynhurtigt kunne vi afprøve forskellige løsninger og se, at vi faktisk har plads til alle vores møbler og at vi nu har en idé om, hvordan rummene skal indrettes. Det var virkelig rart at få det overblik og fælles referenceramme. Nu var der ingen tvivl om, hvilken væg eller krog vi snakkede om.

Snart gør vi det samme med haven. Den volder os stadig noget besvær med helt at få vendt i hovedet…

 

 

%d bloggers like this: